Jsme certifikovanou BIO farmou od roku 2010. 

Naše vize je hospodaření na rodovém statku a pastvinách s respektem k půdě a biodiverzitě. 

Prodáváme naše výrobky, čerstvou zeleninu a ovoce od července do října ze dvora: sami si vyberete, ideálně s naší pomocí i sami sklidíte.  

Sterilovanou/sušenou zeleninu/ovoce a naše džemy/med/vejce si lze objednat na webu a poté vyzvednout v Hostivaři v Praze po dohodě.

Jak přistupujeme k efektivní a zároven ekologicky promyšlené výrobě našich produktů: 

1. Na ekologicky obhospodařovaném poli se smíšenou kulturou ručně sesbíráme zeleninu anebo ovoce. Omyjeme a připravíme do výrobny s respektem k šetrnému hospodaření s vodou. Odstraněné části zeleniny a ovoce dostanou králíci, kozy a slepice jako krmení.

2. Ve výrobně si vše připravíme ke zpracování 



Např. do polévkové směsi přijde kombinace momentálně dostupných bylin a zeleniny jako zde zobrazená mrkev, pastynák, pažitka, petržel kadeřavá, cibule, česnek, celer natový a kořen, libeček, hrášek v ideální kombinaci pro přípravu lahodné zeleninové polévky.

Např. džemy zpracováváme zásadně jednodruhové a výhradně s použitím bio třtinového cukru. Naše džemy prostě chutnají po čerstvě sklizeném ovoci - nic víc, nic míň. Pakliže odstraňujeme z ovoce zrníčka, aby vznikl bezjadérkový džem, tak zbytkovou masu ovoce sušíme a slouží báječně jako čaj, do musli nebo koktejlů.


3. Posléze produkty balíme do obalů, které jsou certifikované jako ekologicky šetrné... at už papírové sáčky nebo sklenice. Sklenice nám pokud možno po konzumaci vracejte výměnou za další naše výrobky. Víčka nepoužíváme znovu - tedy je prosím vkládejte do nádob  na tříděný odpad /obvykle vyhovují kontejnery šedé barvy určený pro kovový odpad. V některých lokalitách je spojený s odpadem na hliník jinde například lze vkládat i do nádob na plast.  Záleží na místních pravidlech a technologiích ve finálním místě svozu včetně třídích linek.